--> У Луцьку батьків просять звернути увагу на дітей, які перебігають дорогу. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку батьків просять звернути увагу на дітей, які перебігають дорогу. ВІДЕО

5
-1
У Луцьку батьків просять звернути увагу на дітей, які перебігають дорогу. ВІДЕО
У Луцьку на проспекті Волі діти перебігають дорогу по пішохідному переході. Батьків просять звернути увагу.

Про це пише Олена Пшенична у соцмережі facebook, пише ВолиньUA.

“О’кей, редагую опис за порадою знаючих людей. Бо прийшло адептів «біжи, хлопчику, біжи, ти на переході».

Пішохідний перехід, а не пішохідний «перебіг». Може комусь «дитина чужа і не шкода». А мені шкода, хоч і чужа. Я то завжди намагаюся пригальмовувати перед переходом, але ж їздять такі, хто не намагається…

Батьки, впізнайте дитину і дайте пілюліну. Куди ж так бігти”, – йдеться у дописі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це пішохідна зона через дорогу перед яким водій має "роззути" очі щоб потім не розповідати що там хтось несподівано появився, це місто а не безлюдний острів, і швидкість обмежена 50-60км не тому що так хтось захотів! А по зебрі пішохід може хоч рачки іти, це його право!
Відповісти
ПЕРЕХІД, а не рачколіз, розрізняйте слова. Ви, скоріш за все, не водій, раз так говорите. Адже бував у ситуаціях, і не раз, що несподівано то велосипедист на перехід виїзджає, то учень вибігає. Прочитайте правила ДР пункт 4.7 Пішоходи повинні ПЕРЕХОДИТИ проїзну частину по пішохідних переходах, у тому числі підземних і надземних, а у разі їх відсутності — на перехрестях по лініях тротуарів або узбіч. А також пункт 4.14
Пішоходам забороняється: a) Виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху;б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід. Не бігати, не ходити рачки, а переконавшись у безпеці ВИХОДИТИ і ПЕРЕХОДИТИ. Тому вчить правила, купуйте власне авто і будьте сумлінним водієм, тоді не говоритимете таких дурниць.
Відповісти
А те що на зебрі пішохід має перевагу ви чому не прочитали водію хріновий?!!! Напевне з таких що любите розповідати що людина на зебрі з 'явилася нізвідки, і перед тим як когось вчити правила сам навчись не порушувати ПДР!!!
Відповісти
Це пусті балачки, ми живемо в правовій державі і маємо виконувати закон. ВЧИТЬ ПРАВИЛА, а не пустомовте, купуйте власне авто і побачите, що відразу зміните тон діалогу після поїздок по нашим дорогам, по місту, а особливо у вечірній час. Іноді і 50 км. може не вистачити, щоб зреагувати на раптову появу якось пришелепкуватого пішохода, який хоче перевірити на міцність свою голову чи наявність шпаклівки на капоті водія. За інших говорити не буду, але сам, навіть вдень пригальмовую перед переходами, бо безпечних людей вистачає, думають, що авто не трамвай, об’їде, і зупинити авто легше, чим їм перечекати пару секунд на бровці. І мова взагалі була про те, що дитина несподівано ВИБІГЛА на проїзджу частину, хоч і перехід, але не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху, у чому порушила пункт А. розділу 4.14 ПДР, а також пункт Б того ж розділу, раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ. Ну і стосовно переваг, як Ви писали, вивчіть пункт 4.16 Пішохід має право: a)на перевагу під час ПЕРЕХОДУ проїзної частини позначеними нерегульованими пішохідними переходами, а також регульованими переходами за наявності на те відповідного сигналу регулювальника чи світлофора. Не перебігу, не рачки, не перельоту, а ПЕ-РЕ-ХО-ДУ!!!!!! Вчить уважно правила, шановний хріновий писака, виконуйте закон, і хай щастить у виборі авто.
Відповісти
Шановні водії , перед тим як вчити когось як і де переходити дорогу навчіться самі дотримуватися ПДР, не перевищувати дозволену швидкість, на проскакувати на жовте,чеовоне світло світлофора, не паркуватися нахабно на тротуарах, створюючи проблеми для пішоходів. І не давити пішоходів на тротуарах! Тож перед тим як шукати скалку в чужому оці переконайтеся що не носите колоду у своєму.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні