МОЗ назвало дату надходження нової партії вакцин

0
-3
МОЗ назвало дату надходження нової партії вакцин
Чергова партія вакцини AstraZeneca, вироблена в Південній Кореї, буде доставлена ​​в Україну в п'ятницю, 23 квітня. З аеропорту її відразу почнуть розвозити по областях. Про це повідомив глава МОЗ Максим Степанов в ефірі телеканалу Україна 24.

"Поставили нам слот літака на завтра на 8:45 ранку, вона буде вже в аеропорту Жуляни. Відразу вона буде розподілена по регіонах. Вона йде на нашу загальну програму вакцинації в кабінетах щеплення, згідно з тими етапами вакцинації, які йдуть - люди, старші за 60", - розповів міністр.

Україна очікує поставки препарату в кількості 367 тисяч доз.

Частина партії буде спрямована на введення другої дози. Ін'єкції почнуть робити з 23 травня. Другий укол отримають ті, хто раніше вакцинувався Covishield індійського виробництва. Ці препарати повністю взаємозамінні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні