Український мандрівник пройшов пішки 1180 км

2
5
Український мандрівник пройшов пішки 1180 км
Професійний мандрівник-екстремал Сергій Гордієнко пройшов по Дніпро-Київ-Дніпро і зрештою подолав 1180 км. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, пише Кореспондент.

"Кілька фото з останнього пішого походу за маршрутом Дніпро-Київ-Дніпро, який завершив 19 квітня", - написав мандрівник.

Відомо, що чоловік присвятив свой похід 25-річчю Української антарктичної станції імені Вернадського. Свого часу він працював інструктором з техніки виживання у високих широтах.

Похід із Дніпра до Києва тривав більше місяця. Чоловік подорожував за температури від -24 до +10 градусів. Водночас він віз на візку спорядження, так як часто ночував у лісі.

Ще однією метою походу, за словами Гордієнка, є пандемія, коли себе потрібно "тримати в формі".

Незабаром екстремал планує морський похід в Іспанію на каяку з Одеси.

Відзначимо, Сергій Гордієнко - професійний мандрівник. У 2013 році він подолав 7 тисяч кілометрів за маршрутом по Східній Європі: Азов - басейн Північного Льодовитого океану - Азов. На його рахунку ще дві подорожі на Північний полюс, під час яких він став першим українцем, який встановив там державний прапор.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Собака,коли немає що робити_яйця лиже.
Відповісти
Це хіба про твоє коментування
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні