На міському ринку жінка намагалася витягти чужий гаманець

1
0
На міському ринку жінка намагалася витягти чужий гаманець
Її зловили за руку та попередили крадіжку. На місце викликали поліцію.

Неприємна ситуація трапилась днями на міському ринку у Рожищі. Про це Район.Рожище повідомили у місцевому відділі поліцейської діяльності.

Оскільки вчинити злочин жінці не вдалося, правоохоронці провели з нею профілактичну бесіду. Вона виявилась не місцевою, приїхала у Рожище з Новограда-Волинського.

У поліції закликають громадян бути уважними у публічних місцях з великим скупченням людей та стежити за своїми речами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка це профілактична бесіда з людиною-злодійкою та ще з гастролеркою, яка з приставкою намагалась і мала прямий умисел викрасти гаманець, і більше того ця гастролерка гаманець не скинула, а потім сказала беріть менти находьте доказову базу свідків та очевидців, що я винна, а була ця злодійка схоплена за руку при спробі проникнути до чужої сумки та вкарасти гаманець. Напишіть ну дуже розумні, що в гаманці ще не було грошей, то не буде криміналу. Ні кримінал є і в першому і в другому випадках. Просто працювати не бажають поліціянти, люди злодійку впіймали за руку, викликали поліцію, передали особу до рук поліції, на місці присутні свідки, потерпіла та злодійка, а поліція проводить профбесіду та відпускає. Що це за брєд??? Це що дитячий садочок і дітям по 3-5 рочків, що Петрик з кишені Марійки вкрай цукерку і то це неприпустимо, бо батьки Петрика повинні були дитині говорити, що красти не можна, і Петрик повинен також вже знати, що до чужої кишені руку простягати він немає права. Я пропрацював 27 років в ОВС у секторі карного розшуку, ще такого не чув і не бачив: провели бесіду і відпустили, а хоча би доставити цю особу до відділку, відібрати відбитки пальців рук, перевірити злодійку по електронній державній картотеці, якщо сама може не проходить занести до картотеки???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні