Стало відомо, в яких місцях найчастіше інфікуються українці

0
-4
Стало відомо, в яких місцях найчастіше інфікуються українці
Найбільш небезпечними за рівнем інфікування для українців є закриті приміщення і транспорт, вважає голова Держпродспоживслужби Києва Олег Рубан. Про це в суботу, 24 квітня, він заявив в програмі Факти.

"Сьогодні найчастіше хворіють там, де виявляють інфікованого коронавірусом і де не можна провести обмежувальних заходів. На другому місці організовані колективи в яких не дотримуються протиепідемічних заходів. Зокрема ігнорують маски, антисептики", - зазначає Рубан.

Також, на його думку, часто інфікуються корнавірусом в місцях з непрацюючою вентиляцією, адже для цього збудника - це основне.

"Третє - транспорт. 30% підтверджених випадків інфікування припадає на транспорт", - зазначає голова Держпродспоживслужби.

Відповідаючи на запитання про терміни завершення жорстких обмежувальних заходів, Олег Рубан зазначив, що це буде рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Києва.

"Саме на засіданні цієї комісії будуть розглядатися показники захворюваності, дотримання протиепідемічних заходів тощо. Її рішення буде залежати від ситуації", - зазначив Рубан.

Водночас він зазначив, що "сьогодні рано говорити про продовження або завершення локдауну в столиці".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні