У Луцьку побудують стадіон та спорткомплекс за 17 мільйонів гривень

8
-3
У Луцьку побудують стадіон та спорткомплекс за 17 мільйонів гривень
У Луцькому національному технічному університеті побудують сертифікований стадіон та проведуть капітальний ремонт спорткомплексу з басейном.

Про це йдеться на сайті Волинської ОДА.

На Волині в рамках програми Президента України побудують три об’єкти спортивної інфраструктури.

Зокрема, побудують сертифікований спортивний стадіон та проведуть капітальний ремонт спорткомплексу з басейном у Луцькому національному технічному університеті. Загальна кошторисна вартість проєкту становить понад 17 мільйонів гривень. Завершуються тендерні процедури.

Також цьогоріч розпочнуть будівництво мультифункціонального спортивного комплексу на базі практик спортивно-оздоровчого табору «Гарт» на озері Світязь Шацького району. Загальна кошторисна вартість проєкту становить майже 20 мільйонів гривень. Наразі триває підготовка тендерної документації.

Ще одним об’єктом спортивної інфраструктури «Великого будівництва» на Волині є будівництво спортивного комплексу в Торчині Луцького району. Загальна кошторисна вартість проєкту становить понад 27 мільйонів гривень. Будівельні роботи уже тривають.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
велике бабло - великі відкати. ще мало грошей закопали
Відповісти
Скоротили фінансування медицини, щоб показушне будівництво затіяти. ВЕЛИКЕ КРАДІВНИЦТВО
Відповісти
І хто на тих стадіонах буде відпрацьовувати свої спортивні досягнення? Алкоголіки і наркомани! Позаростають бур"янами і сліду не залишиться. А,щоб добавити пару гривень пенсіонерам_дзуськи.Але ж на пенсіонерах не вкрадеш,бо їм потрібно дати те,що заплановано перекинути на рахунки.
Відповісти
17 млн. грн. - на будівництво стадіону і комплексу? Може - нуль забули дописати? За такі гроші хіба що поле і територію доладу привести можна, ну - ще коробку звести. І все - довгобуд...
Відповісти
У м.Рожище добудуйте стадіон .
Відповісти
У м.Рожище добудуйте стадіон .
Відповісти
У нас лише стадіону дорогого бракує, а так все ок.
Відповісти
У нас лише стадіону дорогого бракує, а так все ок.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні