Поліція приїхала до одинадцятикласника, який гасив пожежу в полі. ФОТО

1
5
Поліція приїхала до одинадцятикласника, який гасив пожежу в полі. ФОТО
Патрулюючи територію населених пунктів Вишнівської ТГ на Любомльщині, поліцейські офіцери громади в селі Машів виявили горіння сухостою, який підпалили невідомі особи, пише Волинь.

Побачивши цю подію, поліцейські не задумуючись почали гасити полум‘я, адже вогонь вже зайняв велику ділянку трави і міг наробити біди.

Якраз у той момент поряд знаходився учень 11-го класу Машівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад», Мартинюк Олег. Хлопець проживає в цій громаді. Розуміючи, що офіцерам громади потрібна допомога, без вагань почав набирати воду та разом гасити сухостій.

На щастя, спільними зусилями вдалось локалізувати пожежу та запобігти біді.

Після такого вчинку, поліцейські офіцери громад не залишились байдужими, та від імені голови Вишнівської громади і особисто від себе вирішили нагородити юного помічника, а саме приїхали в навчальний заклад, де саме навчається Олег та нагородили його почесною грамотою за допомогу в локалізації пожежі.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Круто" нагородили поліціянти!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні