--> В Луцьку жорстоко побили чоловіка. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Луцьку жорстоко побили чоловіка. ВІДЕО

1
2
В Луцьку жорстоко побили чоловіка. ВІДЕО
Група молодиків жорстоко побила неозброєного чоловіка. Інцидент трапився 25 квітня близько 23 години на вулиці Винниченка, що в Луцьку.

Момент побиття потрапив на камеру, відео з якої Інформаційне агентство Волинські Новини отримало з власних джерел.

Про причину конфлікту достеменно невідомо. Із запису видно, що чоловік йде назустріч компанії молодиків і після декількох фраз починається бійка. При цьому, один юнак із компанії спочатку намагається зупинити побиття, а потім і сам отримує декілька ударів.



Як розповіли в оперативно-диспетчерській службі КЗ «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», у бійці постраждав 37-річний чоловік. Його зі струсом мозку та закритою черепно-мозковою травмою госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні.

На місці працювала слідчо-оперативна група поліції. Постраждалий відмовився писати заяву в поліцію.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Натикали камер, а користі від них "0".Тільки спостерігати можуть. А відвернути отой " мордобій" слабо було, он скільки патрульних по місту шастає!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні