Масштабний світовий збій у роботі YouTube

0
5
Масштабний світовий збій у роботі YouTube
Користувачі відеохостингу YouTube по всьому світу скаржаться на проблеми в роботі сервісу.

Повідомляє УНН.

"У звітах користувачів вказується, що у YouTube виникають проблеми з 7:52 ранку за східним поясним часом (14:52 за Києвом - ред.), - йдеться у повідомленні.

Деталі

На проблеми скаржаться як у США, так і у Європі, зокрема, і з України.

З США найпоширенішими проблемами вказують перегляд відео (48%) та проблеми з сайтом (45%). Ще 5% стосуються входу в свій акаунт.

У Європі - ті ж проблеми, однак, користувачі частіше вказують саме збої у доступі на сайт. Також часом з'являються звіти про проблеми з доступом до відеохостингу з мобільного пристрою.

Реакція

У компанії вже відреагували на масові збої в роботі сервісу.

"Ми отримали декілька повідомлень про те, що головна сторінка YouTube не працює протягом ~ 10 хвилин. Ми можемо підтвердити, що тепер це виправлено, і ви мали б отримати доступ до домашньої сторінки без будь-яких проблем", - вказали у компанії у Twitter.

Теги: YouTube, збій, світ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні