У Луцьку безкоштовно харчуватимуть медиків, які лікують хворих на коронавірус

1
-3
У Луцьку безкоштовно харчуватимуть медиків, які лікують хворих на коронавірус
Персонал двох медичних установ Луцької територіальної громади, які стаціонарно лікують хворих на COVID-19, харчуватимуть двічі на день за кошти міського бюджету.

Про це стало відомо під час бюджетної комісії Луцької міської ради 26 квітня, пише ІА Волинські Новини.

За словами начальника міського управління охорони здоров’я Володимира Лотвіна, дворазове харчування, обід та вечерю, за кошти міського бюджету отримуватимуть медики тимчасового ковідного госпіталю при Луцькому клінічному пологовому будинку та Луцької міської клінічної лікарні.

Зі слів головного медика Луцька, харчування персоналу згаданих медичних установ обійдеться бюджету у 470 тисяч гривень. Цих коштів має вистачити на період з 1 квітня по 1 червня.

«Медичні установи не можуть харчувати власним коштом працівників, оскільки це може привести до втрати прибутковості лікарень. У листопаді минулого року виділяли таку ж суму. Її вистачило до кінця березня», – заначив Лотвін.

Члени профільної комісії проголосували за проєкт рішення і рекомендували його до розгляду під час сесії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Надіємось, що їх будуть харчувати, як хворих в лікарнях: ситно і корисно.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні