Що робиться із цінами на яйця перед Великоднем

0
-2
Що робиться із цінами на яйця перед Великоднем
Частина магазинів перед Великоднем почали продавати їх за акційною ціною 27-28 грн. На початку квітня яйця коштували 40 грн і більше.

Пише Бізнес юа.

Спостерігається невелике зниження вартості на 1-2%. Наприкінці квітня 10 шт. промислових яєць можна придбати за 35 грн. Плюс-мінус 3 грн, залежно від місця здійснення покупки та пакування, повідомляють "Українські Новини" з посиланням на Український клуб аграрного бізнесу.

Зазвичай ціна на курячі яйця стрімко зростає напередодні Великодня. Але цього року різке подорожчання відбулося в січні через скорочення обсягів промислового виробництва. Відтоді яйця не дешевшали.

На зниження ціни вплинуло те, що курячі яйця на продаж, окрім птахофабрик, почали виставляти приватні господарства. Кури навесні краще несуться.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні