На Волині у пенсіонера поліцейські відібрали авто з деревиною

0
1
На Волині у пенсіонера поліцейські відібрали авто з деревиною
Керманич транспортного засобу не надав правоохоронцям документи на ліс, який перевозив, пише Волинь.

У поліції є підстави вважати, що деревина здобута кримінально-протиправним шляхом.

Підозрілий автомобіль ГАЗ 5204 виявили співробітники групи реагування патрульної поліції у понеділок, 26 квітня, на одній із вулиць Каменя-Каширського. З’ясувалося, що водій, 60-річний місцевий мешканець, перевозив колоди сосни, проте надати будь-які документи на лісопродукцію чоловік відмовився.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Камінь-Каширського районного відділу поліції. Правоохоронці вилучили автомобіль та близько 5 метрів кубічних деревини.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 198 Кримінального кодексу України. Мова йде про придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного кримінально-протиправним шляхом. Слідчі нині встановлюють походження лісопродукції та законність транспортування.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні