Мер Луцька просить місцеві ЗМІ не «перекручувати факти»

3
5
Мер Луцька просить місцеві ЗМІ не «перекручувати факти»
Благоустрій фонтану у Луцьку на Театральному майдані на фінішній прямій. Принаймні у цьому запенвяють на сайті Луцької міськради. Будівельники нібито вже завершили вкладати гранітний камінь, а на амфітеатрі висаджують зелені насадження.

Всі роботи планують завершити до Великодня. На їх виконання спрямують понад 8 мільйонів гривень. Ці кошти були закладені в “Програму капітального ремонту фонтану з влаштуванням комплексу рекреаційних споруд на Театральному майдані в м. Луцьку Волинської області», з терміном реалізації у 2020-му році.

Однак повністю реалізувати передбачені заходи та, відповідно, здійснити їх фінансування у повному обсязі протягом 2020 року не вдалось, в зв’язку з чим виникла необхідність у завершенні робіт та їх фінансуванні протягом 2021 року.

В зв’язку з цим, відповідно, виникла необхідність внести зміни до Програми в частині термінів її реалізації та розмірів фінансування.

Міський голова Ігор Поліщук зауважив, що на днях деякі інформаційні ресурси опублікували інформацію, що на ремонт фонтану в центрі міста додатково виділять 8,9 млн грн.

Нічого не буде виділятись, вартість робіт не зміниться. Як була у нас сума 12,4 мільйона гривень по тендеру, так вона й залишиться. Немає ніяких змін, нічого ніхто не додає. Коли висвітлюють якусь інформацію, треба бути обережним, щоб не перекручувати факти”, - зазначив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невже це якесь досягнення, оця цвіркалка на фоні аптеки....
Відповісти
Наше анаболічне непорозуміння з ксивою юриста, що мнить себе «мером», дуже вдало навчилося ОБОВ´ЯЗКИ подавати як ДОСЯГНЕННЯ!
Відповісти
"Это прелесно..."Аналогів в світі немає.Тьху...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні