За рік карантину 12-річний вундеркінд пройшов програму школи і коледжу

0
1
За рік карантину 12-річний вундеркінд пройшов програму школи і коледжу
12-річний Майк Віммер з Північної Кароліни (США) готується отримати дипломи середньої школи і коледжу. Завдяки простою через пандемію вундеркінд отримав можливість відвідувати додаткові уроки, пишуть американські ЗМІ.

Як повідомляє Курс України, протягом року Майк зміг засвоїти програму 4 років навчання - двох у середній школі і двох в коледжі. Тепер в свої 12 років він отримає ступінь молодшого спеціаліста.

Відзначають, що хлопець захоплюється робототехнікою та програмуванням. Зараз Майк разом з батьками вирішує, що буде робити далі: у нього є перспективи знайти роботу в США або за кордоном, вступити до університету або боротися за грант для розвитку стартапу.

У амбітні плани хлопчика входить інтегрування платформ соціальних мереж у систему розумного будинку, щоб спростити його роботу і допомогти іншим людям.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні