Як перед Великоднем швидко перетнути польсько-український кордон?

1
-3
Як перед Великоднем швидко перетнути польсько-український кордон?
Перед Великоднем на кордоні, зазвичай, зростає кількість осіб, які прямують до України. Переважно це громадяни України, які тимчасово проживають за кордоном та повертаються додому на період свят.

Тому прикордонна служба України, Західне регіональне управління Держприкордонслужби, підготувала корисні поради для земляків, які хочуть на свята приїхати додому.

До того ж, задля створення комфортних умов громадянам при перетині кордону, прикордонники збільшили кількість персоналу, який здійснює прикордонні процедури, встановили додаткові робочі місця, зокрема, пересувні комплекси автоматизації паспортного контролю.

Аби зменшити час на проведення контролю, подорожнім надають декілька порад та нагадують:

- Перед початком подорожі необхідно перевірити дійсність усіх паспортних документів та реєстраційних документів на транспортний засіб;

- Громадянам України варто завчасно завантажити додаток «Вдома» або пройти тестування методом полімеразно-ланцюгової реакції (не пізніше, як за 72 години до перетину кордону);

- Іноземцям, віком від 12 років необхідно обов’язково мати негативний результат тесту, зроблений методом полімеразно-ланцюгової реакції (не пізніше, як за 72 години до перетину кордону), а також страховий поліс, виданий страховою компанією, що зареєстрована в Україні, або іноземною страховою компанією, яка має представництво на території України, та покриває витрати, пов’язані з лікуванням COVID-19 і обсервацією. У разі їх відсутності іноземцям буде відмовлено у пропуску через кордон.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як перетнути і більше не повертатися?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні