У Луцьку чоловік (вдруге за рік) сів за кермо «під мухою»: взяли на Наливайка

1
-1
У Луцьку чоловік (вдруге за рік) сів за кермо «під мухою»: взяли на Наливайка
У ніч на 29 квітня луцькі патрульні помітили на вулиці Наливайка порушення ПДР водієм автомобіля Renult Taraffic. Керманич у темну пору доби рухався без ввімкнених фар ближнього світла.

Патрульні зупинили автомобіль, за кермом якого перебував 32-річний чоловік. У нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння.

Під час перевірки документів поліцейські встановили, що чоловік позбавлений права керування транспортними засобами Луцьким міськрайонним судом.

Останній пройшов огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу в присутності двох свідків за допомогою спеціального технічного засобу, який після проведення тесту показав позитивний результат.

На чоловіка склали адміністративні матеріали за керування транспортними засобами в стані сп’яніння, повторно протягом року, порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами, керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами.

Зауважимо, за керування транспортними засобами особою, позбавленою права керування транспортними засобами передбачений штраф — 20 400 гривень, а за повторне порушення протягом року — штраф 40 800 гривень з позбавленням права керування на строк від 5 до 7 років та можливістю вилучення транспортного засобу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І назва вулиці яка..). Знаково.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні