Наркокур'єр перевозив наркотики у своєму череві. ФОТО

0
-2
Наркокур'єр перевозив наркотики у своєму череві. ФОТО
Понад кілограм кокаїну київські митники вилучили в 45-річного іноземця, який перевозив їх у своєму череві.

Інформує Конкурент.

Про це повідомила Державна митна служба у Facebook.

"Київська митниця Держмитслужби спільно з СБУ та ОКПП "Київ" провела заходи із знешкодження контрабандного каналу ввезення з Євросоюзу наркотиків так званими наркокур’єрами-"ковтачами" у власному череві", – йдеться у повідомленні.

45-річний європеєць намагався ввезти на територію України понад 1 кг кокаїну у власному череві. Він прилетів через аеропорт "Бориспіль" авіарейсом з однієї з країн Євросоюзу.

Іноземець для проходження митного контролю самостійно обрав "зелений коридор", чим гарантував, що не переміщує заборонених товарів.

Митники попередили громадянина про можливість застосування щодо нього виняткової форми митного контролю – особистого огляду. Однак пасажир продовжував наполягати, що не переміщує нічого забороненого.

Після цього митники з залученням медичного працівника змушені були провести особистий огляд чоловіка.

Під час проведення комп’ютерної томографії виявилося, що в його черевній порожнині знаходиться 91 овальна капсула з невідомою речовиною.

"Всередині виявлених капсул, вилучення яких відбувалось медикаментозним шляхом протягом майже доби (19 годин), знаходилася порошкоподібна речовина білого кольору загальною вагою брутто 1070,29 г", – зазначає митна служба.

Згідно проведеного експрес-аналізу наркотичних речовин, вилучений порошок містить у своєму складі кокаїн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні