Стала відома справжня причина смерті принца Філіпа

0
-2
Стала відома справжня причина смерті принца Філіпа
Керівник королівської медичної сужби сер Х'ю Томас видав свідоцтво про смерть чоловіка Єлизавети ІІ принца Філіпа, де зазначено, що він помер від старості. Про пише The Daily Telegraph.

Х'ю Томас займається лікуванням королівської сім'ї з 2014 року. Саме він засвідчив смерть герцога Единбурзького, який помер 9 квітня поточного року.

У документі зазначено повне ім'я принца Філіпа: "Його Королівська Високість принц Філіп, герцог Единбурзький, раніше відомий як принц Греції та Данії Філіппос, раніше відомий як Філіп Маунтбеттен".

Зазначається, що термін "старість" у Великобританії застосовують, коли людина помирає у віці понад 80 років. Саме тому, незважаючи на інфекції і серцево-судинні захворювання, діагностовані у герцога Единбурзького, у свідоцтві про його смерть зазначили цю причину.

Нагадаємо, що в лютому поточного року принца Філіпа госпіталізували до лікарні у зв'язку з погіршенням здоров'я. Потім у нього знайшли інфекцію, яку не оприлюднювали. У кінці березня герцога виписали, але незабаром він помер, не доживши кілька місяців до свого сторіччя. Похорон проводився 17 квітня без участі громадськості.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні