У Луцьку стартував ремонт проспекту Волі

2
5
У Луцьку стартував ремонт проспекту Волі
У Луцьку стартував капітальний ремонт проспекту Волі.

Повідомляє Конкурент.

Про це у четвер, 6 травня, під час оперативної наради повідомив міський голова Ігор Поліщук.

"Зараз буде здійснюватиметься заміна мереж. Даю вам доручення завчасно повідомити у всіх ЗМІ про схему організації дорожнього руху. Для того, щоб для людей це не стало несподіванкою. Для того, щоб люди могли завчасно спланувати свій маршрут, щоб ми максимально могли уникнути скупчення транспорту. Необхідно детально роз’яснити, бо з’явилася інформація, що проспект Волі буде закритим два роки. Це не так", – зазначив мер, звертаючись до директора департаменту ЖКГ Миколи Осіюка.

Зі слів Поліщука, на час заміни мереж, одну смугу буде збережено для руху громадського транспорту. Він додав, що активна фаза робіт стартує після Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Голова фракції Тарас Шкітер направляв лист до міського голови з проханням врахувати усі зауваження та пропозиції, які озвучили під час відкритого обговорення.



"Ми вважаємо, що проспект Волі потрібно розширити, для цього необов'язково зрізати зелені насадження. Але розширивши проспект, ми зможемо створити смугу для громадського транспорту. Ми говоримо про те, що до реконструкції проспекту Волі треба підійти комплексно, розглядати її в контексті оновленої дорожньо-транспортної схеми руху, прорахувати, як все буде в майбутньому", – закцентував Шкітер.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прокуратурі вже треба взяти на контроль! Бо під замаскованою реконтруецією по єзуїстські роблять простий ремонт ! .Кривицький поодемонстрував як треба робити, а Поліщук почав хімічити .Гроші хочуть використати як на реконструкція, а зробити дучанам ремонт.І проект виконали як ремонт, а щоби забити баки назвали то реконструкцію .Будьте уважні !
Відповісти
Коли вже виздихають ті неучі, які дорвались до влади заради лише одного - вкрасти якомога більше!?? При владі одні злодії та бандити!!! А замість, щоб зменшити пробки з авто, всі дії влади йдуть на те, щоби ще більше зупинити транспорт, щоб чекали, стояли авто, забруднювали повітря для недалеких пішоходів із затичками у вухах!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні