Луцьких пішоходів почали штрафувати за порушення ПДР. ВІДЕО

1
3
Луцьких пішоходів почали штрафувати за порушення ПДР. ВІДЕО
У Луцьку як пішоходи, так і водії щодня наражають на безпеку себе та всіх оточуючих, порушуючи елементарні правила дорожнього руху.

Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Волинської області у Фейсбуці.

Волинські патрульні зробили відео-підбірку за декілька днів для того, щоб наочно показати, як водії порушують правила дорожнього руху, а пішоходи переходять дорогу у заборонених місцях.

Волиняни не усвідомлюють відповідальності, яка є на кожному з нас, рухаючись поза пішохідним переходом. Закривають очі на те, що водій може не помітити людину, яка вибігла на проїжджу частину, тим самим зламавши життя і собі, і пішоходові.

Усі пішоходи з відео були притягнуті до відповідальності за ч.1 ст.127 (Порушення правил дорожнього руху пішоходами) КУпАП.

Варто зазначити, що сума штрафу за таке порушення сягає 255 гривень.

Патрульні закликають дбати про безпеку: переходити дорогу у встановлених місцях та користуйтуватися світлоповертальними елементами.

У коментарях під відео люди підтримали водіїв, адже зазвичай карають їх.

«Водію буде переважно умовний термін, але пішоходу справедливе каліцтво .
Ну люблять вони на капотах кататись», - написав Igor Voytik.

«Браво! Нарешті почали штрафувати пішоходів! Їх тільки гривнею можна наказувати», - прокоментувала Вікторія Віка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Авжеж, водіям даже за смертельний наїзд на "зебрі" умовні терміни дають! А на їзду на тротуарах взагалі очі закривають, нібито це проїзджа частина і так має бути. А те що водій щось на дорозі не помітить -то це взагалі ні на що не налазить. Водій має на дорогу дивитися а мух ловити!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні