--> 7 продуктів у яких немає терміну придатності | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

7 продуктів у яких немає терміну придатності

0
6
7 продуктів у яких немає терміну придатності
Не варто відразу позбавлятися продуктів, термін придатності яких закінчився. Для прикладу, шоколад, перебуваючи у на збереженні у темному місці не має обмежень щодо терміну придатності. Навіть те, що він може покритися скоринкою, робить його абсолютно безпечним для споживання.

Про це повідомляє дієтологиня Карла Гріскті у статті на сайті SheerLuxe.

Жінка назвала сім продуктів, які зовсім не зашкодять організму після закінчення терміну придатності.

Заморожені овочі не будуть псуватися роками, якщо будуть зберігатися в морозильній камері. Вони можуть абсолютно втратити смак, але шкоди для організму це не принесе.



Консервація може не псуватися більш як три роки, при умові якщо її зберігати в прохолодному, темному місці.



Квашена капуста, мариновані огірки та помідори не втратять смак і не зашкодять організму навіть через два роки після прострочення.



Міцний алкоголь взагалі немає терміну придатності. Але наприклад, почата пляшка віски може без шкоди вживатися до трьох років, якщо її правильно зберігати. Слід уникати контакту алкоголю з корком та тримати напій за температури +15...20°С.



Тверді сири теж не мають терміну придатності. Навіть цвіль, яка утворюється поверх скоринки є безпечною, якщо її обрізати. Така цвіль може зашкодити лише м’яким сирам, таким як брі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні