8 речей, які зроблять ваш день продуктивним

0
9
8 речей, які зроблять ваш день продуктивним
Запорука продуктивного дня та хорошого настрою – правильний ранок. Виділіть собі трошки часу і результат не за горами.

Волинь24 ділиться легкими порадами, які налаштують Вас на хороший день.

Лише 8 елементарний дій – і Ваш день наповнений позитивом та хорошим настроєм! Перестаньте просинатись за 30 хвилин до виходу на роботу, навіть не зібравши до купи думки.

Посміхайтесь собі у дзеркало

Не важливо, сталось щось хороше, чи ще ні – станьте до дзеркала та посміхайтесь собі протягом декількох хвилин. Цим ви дасте сигнал з позитивним настроєм своєму організму, головне – не соромтесь!

Ранкова зарядка

Не лякайтесь, Вам не потрібно робити силове тренування на годину – витратіть 15-20 хвилин. Організм буде в тонусі та набереться сил, самопочуття в рази покращиться. Спорт корисний не тільки для якісної фізичної форми, а і для правильної роботи мозку, з часом Ви станете уважнішими.

Прийміть прохолодний душ

Всім відомий старий метод – залізти у холодний душ. Цей метод моментально збадьорює та допомагає прокинутись. Багато хто вважає, що холодний душ зранку – це щось з роду фантастики і займаються цим лише «моржі», проте варто лише спробувати!

Сплануйте свій день

Не переймайтесь, якщо не зробили цього ввечері, ранок – найкращий час для поставлення цілей на день. Завдяки чіткому розпорядку дня можна зробити набагато більше роботи та в короткий час.
Приготуйте смачний сніданок

Не забувайте про прибирання

Це не означає, що Ви повинні влаштувати генеральне прибирання. Вам необхідно лише прибрати той безлад, який залишився після ранкових ритуалів: помийте посуд, застеліть ліжко, заховайте піжаму. В рази приємніше повернутись у чистий дім.

Увімкніть улюбленого виконавця

Кожен з нас має пісні, які не набридають та викликають мурашки ще на початку прослуховування. Саме час це зробити! Слухайте музику коли готуєте, миєтесь в душі, збираєтесь на роботу і Ваш день стане ще яскравішим.

Мрійте

Не можна забувати і про час наодинці з собою. Приділіть собі 20 хвилин, не відволікайтесь на сторонні сигнали та постарайтесь згадати усі найзаповітніші думки та мрії. Це змотивує ще більше працювати над своїми бажаннями.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні