Загострення в Ізраїлі: Тель-Авів атакували сотнею ракет, у передмісті палять синагоги

5
7
Загострення в Ізраїлі: Тель-Авів атакували сотнею ракет, у передмісті палять синагоги
11 травня пізно увечері під ракетний удар потрапив Тель-Авів.

Про це повідомляє Корреспондент.

Обмін ракетними ударами і нові жертви
У другому за населенням місті країни спрацювали сирени повітряної тривоги. Ізраїльські ЗМІ повідомляють про десятки випущених із сектора Гази ракет, палестинський портал Donia Al-Watan повідомив про запуск 130 ракет у бік Тель-Авіва та його околиць.

Після обстрілу загорілася нафтова свердловина в Ашкелоні. Тим часом, унаслідок бомбардування цілей у Газі ізраїльською армією, в Газі впала 13-поверхова вежа Ханада.

Ізраїль наголошує, що прогнозувати терміни завершення операції з придушення ракетного вогню рано і направляє резервну батарею системи ППО Залізний купол до сектору Гази.

За останню добу з ізраїльської сторони загинула одна людина, вісім отримали поранення. З палестинської сторони загинули 30 осіб, зокрема й діти, більш як дві сотні поранених.

У передмісті Тель-Авіва палять синагоги
На тлі обстрілу Тель-Авіва і атак армії Ізраїлю у відповідь, в ізраїльському місті Лод, розташованому за 20 кілометрів від "другої столиці" країни, ввечері 11 травня почалися масові заворушення.



У місті з великою кількістю арабського населення горять синагоги і численні магазини, бунтівники підпалюють автомобілі.

Мер міста визнав втрату контролю над населеним пунктом і закликав владу оголосити в місті надзвичайний стан та ввести армію.

На екстреній нараді під головуванням прем'єр-міністра Беньяміна Нетаньяху було прийнято рішення оголосити режим НС в Лоді і направити в місто батальйони поліції країни з Юдеї та Самарії. Глава уряду також вирушив у Лод.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О, я я! Зер гут!
Відповісти
Держава-терорист ісраїль пожинає те, що посіяла
Відповісти
З вами повністю згідний. Жиди і в Україні те саме хочуть зробити. При жидах Україна буде вічно воювати з ДНР та ЛНР, як той Ізраїль з Палестиною воює ще з 1950 року.
Відповісти
Хай що про нас не гавкають всякі собаки злі - укрїнці ніколи не звеличувались на гнобленні інших народів. А за натаньяхою - Гаага плаче. Слава волелюбному палестинському народу! Перемоги їм над лихим агресором!
Відповісти
звертайсі до мене на банкову в ОП або в кончяЗаспу по забористу клоунську дурь...бо-о я-я жидяра клоуняка зеленяка трикратно краду-ду-ду-ду пенсії і нічо мені за злодіяння небуде бо янєлох, а ви не народ, а бидло мене обравше вас обкрадати ха-ха-ха....так вам і треба хо-хо-хо-бу-га-га!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні