70% премії працівників повертала до власної кишені: скандал у рівненському садочку

0
-11
70% премії працівників повертала до власної кишені: скандал у рівненському садочку
У рівненському дитячому садочку №4 з художньо-естетичним напрямком «Соняшник» директорка протягом довгого часу цькувала вчителів, змушувала звільнитися та присвоювала частину їхніх премій.

Про це повідомляє «Рівне вечірнє».

Протягом двох років директорського свавілля, близько десяти вихователів звільнились із роботи, не витримавши методів роботи керівництва. Наразі щодо директорки було розпочато службове розслідування.

Олександр Третяк, міський голова Рівного, повідомив, що до адміністрації надійшла скарга про звільнення виховательки дитсадка №4 у її ж день народження.

Виною цьому директорка дитячого садочку, яка створила жахливі умови праці виховательці та постійно «булила» її. З’ясувалось, що це не вперше директорка так чинить із підлеглими.

Також директорка садочку нараховувала премії, які в розмірі 70% повертались до неї через бухгалтерію.

За словами Олександра Третяка, коли вихователька розповіла про звільнення, він доручив управлінню освіти негайно зайнятися цією справою. Звільнену виховательку хотіли поновити в посаді того ж дня.
Службове розслідування триває вже місяць і фіксуються факти порушень. На даний момент є серйозні офіційні підстави, аби звільнити з посади керівницю дитячого садочку.

Олександр Третяк повідомив, що недавня подія це вагомий "дзвіночок" для всіх директорів навчальних закладів у Рівному. Голова міста разом із підлеглими створюють антикорупційний відділ, який триматиме під контролем такі ситуації.

За словами Олександра, правоохоронні органи вже знають про цей інцидент, оскільки за два роки керівниця садочку домоглася звільнення близько десяти працівників, які не витримали методів її роботи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні