«Я не доганяю»: популярна українська блогерка розкритикувала Тіну Кароль. ВІДЕО

1
15
«Я не доганяю»: популярна українська блогерка розкритикувала Тіну Кароль. ВІДЕО
Українська журналістка і блогерка Тетяна Микитенко, яка є засновницею ютуб каналу «Ragulivna» у одному з своїх відео розповіла: «Телеканал «1+1» обходить війну», йдеться про шоу «Голос Країни».

Вона зазначає, Тіна Кароль, яка переспівала пісню «Мальви» у шоу «Голос Країни» викинула з неї найголовніші рядки, в яких ідеться про війну.

«Тіна Кароль вапшє останнім часом просто одне за одним. Альбом без жодної української пісні. Потім «Ліпсіснг батл», де вони обирають відкривати шоу піснею «Нас не догонят». Ну, я не доганяю, реально, я не догяняю. Я не доганяю, коли Тіна Кароль шкварчить з кожної праски, але при цьому всі її кроки це якийсь факап. Це шось нікчемне», - говорить блогерка.

«Якшо в тебе скорочений варіант пісні, ну то співай два куплети. Там, в принципі, особливо нема якоїсь фіналочки і вона там не потрібна. Це не про те, щоб створити якийсь закінчений твір. Це про те, щоб не дай Бог, не було теми про те, скільки мальв насіяла війна. Тут, знову ж, Тіна Кароль шось інше співає, викидаючи дуже важливі слова, як нагадування для українців про існування війни взагалі», - наголошує Рагулівна.



У коментарях під відео користувачі бурхливо реагують на слова Тетяни Микитенко. Одні підтримують думку «Рагулівни», наголошуючи, що Тіна Кароль – розчарування року і один з прикладів того, як деградує українська культура. Інші ж, навпаки, стають на захист співачки, пишуть, що відео Рагулівни: «ні про що».



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хммм, ця Mari DP досить непогано описала мої емоції щодо цього ролика!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні