Нове життя для старих газет: 9 корисних лайфхаків використання їх у побуті

2
-4
Нове життя для старих газет: 9 корисних лайфхаків використання їх у побуті
Щороку наші поштові скриньки поповнюються все більшою кількістю незрозумілої рекламної преси, і кількість їх щороку зростає. Цільова аудиторія зазвичай викидає такі газети, проте існують певні способи для продовження їхнього ''життя''.

Про це пише 24 канал.

Про деякі зі способів ви чули раніше, а про деякі з них, можливо, почуєте вперше.

Пакування речей при переїзді
Аби забезпечити захист майна від механічних пошкоджень, і привезти на нове місце не уламки від посуду та інших крихких речей, радимо упакувати їх у м’яті газети.



Підтримання свіжості продуктів
Варто застелити ящик для овочів та фруктів газетами та регулярно їх змінювати, аби запобігти швидкому псуванню продуктів, оскільки причиною цьому є висока вологість в холодильнику. Проте не варто стелити газети на полиці, адже вони заважатимуть циркуляції повітря.



Сушка взуття
Під впливом вологи будь-яке взуття деформується, але і сушити швидко, біля обігрівача чи на батареї, його також не варто. Висушити взуття можна за допомогою газет: наповнити мокрі речі газетами і змінювати їх в міру промокання паперових виробів. Завдяки цьому способу можна просушити навіть найпримхливіше взуття без пошкоджень.



Пакування подарунків
Замотайте коробку з подарунком в газету та обв’яжіть подарунок стрічкою чи мотузкою.



Очищення скла
Мити вікна можна будь-чим: спиртом чи спеціальним засобом, але протирати і полірувати їх найкраще сухою зім’ятою газетою, оскільки вона абсолютно не залишає розводів.



Підстилка для сміттєвого відра
Радимо постелити газету на дно смітника, оскільки вона вбере лишню вологу та допоможе запобігти неприємним запахам, до того ж не дозволить сміттєвому відру надто забруднитись.



Підстилка для мокрого взуття
Коли на вулиці дощить чи сніжить, радимо вам постелити в коридорі газети, аби позбавити себе від зайвої роботи – миття підлоги.



Дезодорація ємностей
Радимо помістити зім’яту газету в харчовий контейнер і закрити його щільною кришкою, аби позбутись від запаху вчорашньої їжі.



Збирання уламків скла
Якщо посудина розбилась на дрізки, то радимо зібрати їх за допомогою газети. ЇЇ варто намочити та розстелити на поверхні з битим склом.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ще газети можна використовувати замість туалетного паперу.
Відповісти
А также газетами можно жопу вытирать!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні