Екснардеп Барна у прямому ефірі побив депутата «Слуги народу». ВІДЕО

2
0
Екснардеп Барна у прямому ефірі побив депутата «Слуги народу». ВІДЕО
Олег Барна, колишній народний депутат і член фракції "Блок Петра Порошенка" у прямому ефірі побився з чинним нардепом Дмитром Соломчуком, який представляє “Слуги народу”.

Темою ток-шоу “Політика без правил” у четвер, 13 травня, визначили ринок землі. Саме під час прямого ефіру згаданого шоу і сталася бійка.

Як і зазвичай у схожих ситуаціях, усе почалося зі словесної перепалки. На одне з зауважень Соломчука Барна порекомендував нардепу "не поводитись, як бидло зелене".

Однак словесних образ на думку екснардепа виявилось замало і Барна просто накинувся на “слугу”, повалив його на крісло і почав бити.

Ведучі телеканалу стали розбороняти гостей і їм це таки вдалось зробити, щоправда Соломчук після інциденту відмовився брати участь в шоу.

Барна і раніше був учасником схожих конфліктів. Зокрема у грудні 2015 він спробував винести від центральної трибуни ВРУ тодішнього прем'єра Арсенія Яценюка.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хоч хтось тим зеленим дебілам піндюлєй відвішає
Відповісти
Та той Барса хворий на всі, тепер за хуліганство сяде. Придурок повний
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні