Без права керування та у стані алкогольного сп'яніння: мотоцикліст наїхав на бордюр. ВІДЕО

0
7
Без права керування та у стані алкогольного сп'яніння: мотоцикліст наїхав на бордюр. ВІДЕО
В ніч на 15 травня на вулиці Данила Галицького патрульні помітили як водій мотоцикла, не впорався з керуванням та наїхав на бордюр.

Про це повідомляє патрульна поліція Волинської області.

Патрульні одразу прибули на місце автопригоди. Чоловік сказав, що травм не отримав та його мотоцикл залишився без пошкоджень. Але під час розмови з чоловіком, у нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння та встановили, що 23-річний юнак керував транспортним засобом не маючи права на це. Окрім цього, на транспортний засіб був відсутній поліс страхування.

Чоловік пройшов огляд на стан сп’яніння в присутності двох свідків за допомогою спеціального технічного засобу. Результат — позитивний.

Порушника притягнули до адміністративної відповідальності через керування транспортним засобом в стані сп’яніння; керування транспортним засобом особою, без права керування транспортним засобом та за керування транспортним засобом особою, яка не має при собі поліса страхування транспортного засобу. Також порушника притягнуто до відповідальності за інші порушення правил дорожнього руху.

Патрульна поліція Волинської області нагадує водіями двоколісних транспортних засобів про необхідність дотримання правил дорожнього руху. Пам’ятайте, що ви є учасниками дорожнього руху та несете відповідальність на рівні з іншими водіями.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні