--> «Двіж, шарпанина, скандали»: що трапилось у Княгининку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Двіж, шарпанина, скандали»: що трапилось у Княгининку

2
5
«Двіж, шарпанина, скандали»: що трапилось у Княгининку
Громадський активіст Сергій Рижков на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє:

«18 травня, о 21.30 у Княгининку мешканці села оточили чотири підозрілі автомобілі, в яких сиділи невідомі чоловіки.
Декілька чоловіків вийшло із авто, щоб розібратися з мешканцями. Останні намагалися зрозуміти, хто ці чоловіки. Зрештою зав’язався конфлікт, почалася шарпанина.

Приїхала поліція. Ні, ціла рота поліції. Заступники відділів СБУ. А потім та ще багато інших невідомих мені керівників розділів-підрозділів.

Очевидно, непрості люди були в тих авто.
Люди лаялися на цих чоловіків, і були навіть готові спалити їх автівки, на яких чоловіки намагалися втекти від них. Н. Поліція створили коридор для автівок, аби ті могли виїхати.

То, що ж це за чоловіки такі? І чому виник конфлікт?
Справа в тому, що останнім часом у відомому покинутому садку (громадське місце) в Княгининку почали часто з’являтися обличчя, схожі на нарокозалежних. А також ті, хто їх «годує» – закладчики. Цей процес закладування наркоти набув такого трафіку, що це почали помічати усі мешканці села.

А хто хоче, щоб в нього під носом таке відбувалося?
Після числених звернень у поліцію, яка нічого не зробила, люди почали самотужки стежити за територією поширення білої зарази. І от вчора, 18 травня, чотири невідомих авто з невідомими чоловіками з’являються на точці і незрозуміло що там роблять.
Люди запідозрили їх. Вступили в контакт. Чоловіки відреагували агресивно і почалося…

Як виявилося, чоловіки – непрості. Як мені відомо, працівники СБУ, та ще й з контррозвідки!
Відділ К.»

Із проханням прокоментувати вищезгадану інформацію редакція Волинь24 спробувала зв’язатися з Управлінням Служби безпеки України у Волинській області, однак на наші дзвінки ніхто не відповідає.

Жителі громади, які були присутні під час цих подій, поки що, ситуацію не коментують.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дожилися українці до ручки при незалежній, вже скоро як 30 років спостерігаємо за таким срачем. Я розумію, як силовикам якраз на руку така політична та економічна ситуація в державі, якщо і піймають на злочині когось із співробітників, то як кажуть попиту менше, роби собі що захочеш, кришуй кого захочеш, далі АТО не зашлють.
Відповісти
Розворушили застояне болото.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні