Нові деталі ситуації в Княгининку

0
1
Нові деталі ситуації в Княгининку
Мешканці села Княгининок, Луцького району, тривалий час скаржились, що на території їхньої громади розповсюджують наркотики, зкорема у вигляді «закладок», які закопують у саду громади. Мешканці стурбовані, адже на територію саду постійно приїжджають підозрілі особи, які дивно поводяться. Зі слів очевидців, ці люди були у стані наркотичного сп’яніння.

«Йшли в сторону яблуневого саду за стадіоном. Йшли в нормальному стані, а назад поверталися вже з певними ознаками наркотичного сп’яніння. Тобто, це підтверджувала піна з рота, якась неадекватна поведінка, чіплялись до діток, якісь питання задавали. Ну і звичайно, місцеві мешканці почали бити на сполох, бо зрозуміли, що це споживачі наркотичних речовин. Не важко було здогадатися, що там, вже є так звані «закладки», які перед тим в невідомій кількості прикопали під кущами в тому яблуневому саду розповсюджувачі наркотичних речовин», - розповідає депутат Луцької міської ради Микола Яручик.

Депутат Луцької міської ради Микола Яручик каже, що вже дали розпорядження на підготовку документів до Верховної Ради, щоб більш жорстоко карати тих, хто розповсюджує та зберігає наркотики.

Щодо ситуації, яка трапилася у Княгининку ввечері 18 травня, про яку повідомляло Волинь24, Микола Яручик сказав:

«Про інцидент з СБУ мені нічого невідомо, бо це місцеві мешканці там патрулювали. Те що можна говорити, я сказав, а те що не варто, то не варто. Бо це ж іде слідство і це ж все висліджується і це клопітка робота. Оперативна інформація не оголошується».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні