7 автомобілів які не ржавіють. ФОТО

0
-2
7 автомобілів які не ржавіють. ФОТО
Деякі недоліки автомобіля проявляються через декілька років використання. Один з найбільш неприємних захворювань автомобіля – ржавіння. З цієї причини, автомобілі, які не ржавіють, користуються дуже великим попитом.

Про це пише Обозреватель.

Моделі, які не принесуть проблем власнику і збережуть свій бампер в хорошому стані на довгі роки випустились декілька років тому. На ринку б/у багато пропозицій, тому вибір можна зробити в широкому асортименті.

Volvo XC90
Шведські автомобілі чудово протистоять корозії. Напевно, так проявляється адаптація транспорту до сурових умов і вологого домашнього клімату. Тому ця модель- завжди хороший вибір. Вона має дуже якісну та від цинковане фарбування.



Audi A6
Третє покоління знаменитої німецької моделі бізнес-класу – чудовий вибір, якщо не хочеться зіткнутися з проблемами ржавіння бампера. Іноді маленькі частини ржавіння можуть бути лише в зоні задніх колесних арок. Але це, скоріш, виключення.



BMW X5
Основоположник спортивних позашляховиків з’явився більш ніж 20 років тому, але не ржавіє і донині. Перший BMW X5 чудово захищений від таких проблем. Якщо ржавіння все ж вдалось знайти під час вибору б/у моделі – це тривожний сигнал. Ймовірно, машина побувала в ДТП і після цього пройшла неякісний ремонт.



Mercedes W221
Варто зазначити, що цю модель майже в будь якому часі складно знайти поржавілим. Особливостями авто є якісний захист від ржавіння і високої якості фарбування.



Audi Q5
У цієї моделі по справжньому рідко бувають проблеми з корозією. Вона чудово себе рекомендує, тому що бампер відцинкований дуже якісно.



BMW E60
Ще одна модель в списку – на цей раз 5 Series. Знаменитий сідан бізнес-класу завжди провокував сперечання через свій дизайн, але якість ніколи не викликала питань. Творці потурбувалися про захист від ржавіння. Скоріш за все корозії на цій моделі ви не бачили.



Toyota Camry
Один з найбільш ліквідних представників вторинного авторинку є Тойота. Це стало можливим завдяки комфорту, якості, надійності і чудовому захисту від ржавіння. Навіть не дивлячись на тонкий шар фарби.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні