Нововведення від Укрзалізниці: онлайн бібліотека в дорогу

0
1
Нововведення від Укрзалізниці: онлайн бібліотека в дорогу
Укрзалізниця разом з електронною онлайн-бібліотекою «Librarius» починає тестування бібліотеки у поїздах далекого сполучення та швидкісних поїздах Інтерсіті+.

Про це пишуть на сайті Укрзалізниці.

Скористатись бібліотекою може кожен пасажир Укрзалізниці за посиланням, або за допомогою інформаційних наліпок з QR-кодом у вагонах поїздів. У каталозі представлені безкоштовні та платні книжки, які поєднані з темою залізниці, або часто обираються пасажирами в самотужки. Бібліотека налічує близько 5 тисяч книжок, третина з яких — безкоштовні.

Доступ до онлайн-бібліотеки відкривається по всіх маршрутах слідування поїздів Укрзалізниці, втім, рекомендовано завантажувати книжки під час зупинок потяга на станціях, за умови хорошого мобільного зв'язку.

«Запуск онлайн-бібліотеки в поїздах — складова частина нашого плану з розширення переліку додаткових сервісів Укрзалізниці, що дозволить покращити досвід від подорожі в цілому. Для пасажирів наших поїздів вже звично читати в дорозі, ми давно звернули увагу, що такий сервіс став би в нагоді й вирішив би проблему носіння книжок із собою або пошуку нелегального та низькоякісного контенту в мережі», — розповідає керівник пасажирського напрямку «Укрзалізниці» Олександр Перцовський.

«Для нас разом із залізницею це крок до популяризації читання серед українців, адже освіченість нації напряму впливає на її благополуччя. Тепер пасажир зможе читати і слухати як онлайн, так і без підключення до інтернету, що дуже важливо в дорозі, де зв'язок не завжди стабільний», - додає засновник проекту «Librarius» Антон Мартинов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні