Українці назвали найкращого президента за роки незалежності

3
-1
Українці назвали найкращого президента за роки незалежності
Серед усіх президентів України за 30 років незалежності, найвищий баланс довіри населення до чинного глави держави Володимира Зеленського, проте найкращим українці вважають Леоніда Кучму.

Про це свідчать результати опитування Соціологічної групи "Рейтинг".

Результати опитувань демонструють позитивну динаміку електорального рейтингу Зеленського за останні три місяці.



Серед політиків, які займали посаду президента України, найвищий рейтинг довіри саме до чиного глави держави: довіряють – 46%, не довіряють – 51%.

Леоніду Кучмі довіряють 36%, не довіряють – 58%. У Леоніда Кравчука відповідні показники 36% і 53%. Віктору Ющенку довіряють 29%, не довіряють – 66%. Вірять Петру Порошенку – 24% не мають довіри – 75%. 15% довіряють Віктору Януковичу, не довіряють – 82%.



У порівнянні балансу довіри/недовіри на другому році президентства ситуація у Зеленського помітно краща, ніж у двох його попередників – Порошенка та Януковича.

Найкращим же серед усіх президентів незалежної України, як і минулого року, вважають Кучму (23%).



9% відповіли, що жоден з президентів не був найкращим, ще 5% – не змогли відповісти.



"Рейтинг" провів опитування у середині травня. Опитали 2500 респондентів віком від 18 років усіх областях. Помилка репрезентативності дослідження не більше 2%.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ага, це ж кучмоїдне знищило все що можна було знищити: віддав ядерну зброю за безцінь, загнав економіку під плінтус, знищив армію і флот, пустив кацапів в крим, ревно зберіг совєцьку систему управління
Відповісти
а де на фото кравчук ? сховався між крапельками ?
Відповісти
Хм, "курчат рахують восени".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні