В Україні з’явиться перший музей Apple: у колекції 323 експонати. ВІДЕО

2
0
В Україні з’явиться перший музей Apple: у колекції 323 експонати. ВІДЕО
В Україні оголосили про відкриття музею Apple у Києві. Цим займеться українська IT-компанія MacPaw, яка надає програмне забезпечення.

Про це повідомляє сама компанія MacPaw.

Новий простір під назвою MacPaw Space працюватиме як в офлайн та і в онлайн-режимах.

У музеї проводитимуть низку майстер-класів, лекцій та зустрічей. А відвідувачам пропонують подивитись на експозицію з 323 експонатів продукції Apple різних років.

Коли ми придбали свою першу колекцію Mac, ми не змогли зробити її доступною для громадськості, але запити на відвідування офісних виставок постійно зростали. Ми докладали всіх зусиль, щоб втілити цю ідею, і тепер ми готові повідомити, що музей незабаром буде відкритий для всіх, – розповів засновник MacPaw Олександр Косован на сайті компанії.

Серед величезної кількості техніки, що буде представлена у музеї, тут можна буде побачити знакові моделі Apple. А саме:

Macintosh 128K, підписаний Стівом Возняком;

перший портативний Macintosh;

перші цифрові камери Apple QuickTake;

Twentieth Anniversary Macintosh (TAM) з лімітованої серії комп'ютерів, присвяченої 20-річчю Apple у 1997 році. Ці комп'ютери привозили покупцям у смокінгах та на лімузинах.

Інформації про дату відкриття музею поки що немає – її оголосять пізніше.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це крутооо
Відповісти
Це круто, проте я знаю ще один музей Apple у Львові. icoola- це заодно магазин також тут можна подивитися на мега-круту зелену стіну і побачити багато старих гаджетів Епл, по суті в Києві він величезний, аж 323 експонати - це ого як круто. Не здивуюсь, якщо там є все, від першого до останнього гаджета цієї компанії, що колись створив джобс...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні