Біля зупинки чоловік з ножем намагався викрасти 11-річну дівчинку. ВІДЕО

0
-1
Біля зупинки чоловік з ножем намагався викрасти 11-річну дівчинку. ВІДЕО
Чоловік із ножем зробив спробу викрадення 11-річної дівчинки. Сталось це поблизу автобусної зупинки. Інцидент потрапив на відео

Його опублікувала на своїй фб-сторінці поліція округу Ескамбія.

У штаті Флорида, США, 18 травня невідомий чоловік з ножем намагався викрасти 11-річну дівчинку. Вона поблизу зупинки чекала на шкільний автобус.

Трапилась подія близько сьомої ранку. Дівчинка сиділа на траві поряд із автобусною зупинкою. Поруч зупинилася біла автівка, з якої вийшов чоловік із ножем у руці. Він кинувся до дитини, вхопив її і
намагався затягти до машини. Однак, чи то опір дівчинки, чи якісь інші фактори налякали його і він, покинувши жертву, швидко повернувся в авто та втік. Дівчинка залишилася неушкодженою.

Нападника визначили за номером авто. Ним виявився Джаред Станга, якого вже звинувачували в спробі викрадення іншої дівчинки у віці 12 років. Доказом причетності Станги стали залишки слайму на руці – ним гралася дівчинка на зупинці.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні