--> Українець у Польщі пограбував магазин і погрожував ножем охоронцю. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українець у Польщі пограбував магазин і погрожував ножем охоронцю. ФОТО

0
0
Українець у Польщі пограбував магазин і погрожував ножем охоронцю. ФОТО
Після невдалої спроби крадіжки в одній із крамниць 38-річного громадянина України помістили в СІЗО.

Про це повідомляє inPoland.

Інцидент стався у Бялій Підлясці. У поліцію повідомили про спробу крадіжки в одному з місцевих магазинів. Злочинець також погрожував ножем охоронцю маркету.

Невідомий чоловік виймав з полиць продукти, більшість з яких потім не виклав на касі і намагався покинути магазин, не заплативши. Однак його затримав охоронець.

Чоловік товар повернув, але став дуже агресивним. Вже за мить він дістав ніж і кинувся на охоронця. На щастя, той встиг сховатися. Нападник же втік з місця події. Того ж дня його затримали. Агресивним крадієм виявився 38-річний українець.

Співробітники поліції також виявили, що це — не єдиний вчинок підозрюваного, за який доведеться відповідати. Того ж вечора він «завітав» до ще однієї крамниці, де збитки оцінили у понад 800 злотих.

За рішенням суду українець перебуває під вартою. За крадіжку та погрози йому загрожує позбавлення волі на строк до 5 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні