«Всеукраїнська школа онлайн» запустила додаток для навчання

0
4
«Всеукраїнська школа онлайн» запустила додаток для навчання
Мінцифра запустила мобільший додаток для навчання - «Всеукраїнська школа онлайн». Школярі 5-11 класів можуть навчатися в зручному для себе форматі, дже 89% учнів для дистанційного навчання використовують саме смартфони.

Про це повідомляє Міністерство та Комітет цифрової трансформації України.

Додаток «Всеукраїнська школа онлайн» вже доступний для операційної системи Android, яку мають понад 80% користувачів платформи. Додаток можна безкоштовно завантажити: на Play Market та в AppGallery.

Незабаром додаток вийде і для користувачів iOS. Мобільні оператори lifecell, Vodafone та Kyivstar забезпечують його користувачам безкоштовний доступ до мобільного інтернету: при користуванні платформою через вебверсію або додаток інтернет-трафік не рахується.

«Навчання в смартфоні та урок за одним кліком вже не фантастика — це наша нова реальність. Ми сподіваємось, що користувачі оцінять новий функціонал і застосовуватимуть його в повсякденному навчанні», — зазначив Артур Селецький, заступник Міністра освіти і науки України.

Додаток «Всеукраїнська школа онлайн» — це повноцінний інструмент для зручного навчання з мобільних пристроїв, орієнтований перш за все на школярів. У ньому є доступ до всіх курсів і матеріалів, розміщених на платформі. Також учні можуть брати участь в обговореннях та комунікувати зі своїми однокласниками. Можливості додатку будуть поступово розширюватися.

Зараз на платформі вже понад 1500 уроків та понад 167 тисяч користувачів. У планах завершити створення контенту до початку нового навчального року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні