--> Столичного фітнес-тренера звинувачують у вбивстві подруги. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Столичного фітнес-тренера звинувачують у вбивстві подруги. ФОТО

0
11
Столичного фітнес-тренера звинувачують у вбивстві подруги. ФОТО
46-річного киянина Олексія Волкова, який перебуває під арештом за замах на вбивство своєї дівчини 33-річної Ольги Войтенко, підозрюють в умисному вбивстві попередньої співмешканки - 35-річної Вікторії Манкевич.

Про це повідомляє gazeta.ua.



Ольгу Войтенко, з якою Волков якийсь час мав стоснуки, чоловік ледь не забив до смерті у власному будинку в с. Нижча Дубечня на Київщині. Жінка заявила, що хоче припинити стосунки. Від смерті подругу фітнес-тренера врятували сусіди, які прибігли на крик. На той час у неї вже була відкрита черепно-мозкова травма, переломи рук, щелепи, носа, розбите очне дно, вибиті зуби.



Однак 46-річного Волкова судитимуть ще й за вбивство попередньої подруги.

Йдеться про 35-річну Вікторію Манкевич, яку Волков, ймовірно, викинув із балкону багатоповерхівки в Солом'янському районі Києва 13 квітня 2016-го. Тоді справу розслідували як самогубство.



Тепер же поліцейські знайшли докази, що до загибелі жінки причетний підсудний: під час сварки підозрюваний схопив її за одяг та перекинув через перила балкону на дев'ятому поверсі. Постраждала загинула на місці події. Про це повідомив начальник обласної поліції Київщини Андрій Нєбитов.



Під час розслідування відкрилися й численні факти жорстокого поводження Волкова з іншими жінками, починаючи ще з 2012 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні