Українців вакцинуватимуть на українсько-польському кордоні: як та коли

0
0
Українців вакцинуватимуть на українсько-польському кордоні: як та коли
Для українців, які виїжджають до Польщі на роботу, вже з 8 червня запланована вакцинація від коронавірусу.

Про це повідомила прес-служба міжнародної компанії з працевлашування Gremi Personal.

Компанія поки що першою компанією в Польщі, яка почала організацію такого процесу для своїх працівників. Щеплення буде відбуватися вакциною AstraZeneka та Johnson& Johnson, є безкоштовним і добровільним для українців.

«Щойно виникла можливість робити щеплення іноземцям на польсько-українському кордоні, ми одразу домовилися з польською медичною компанією з «Жешува», яка бере на себе всю медичну частину. Далі, сподіваємося розширити переліки пунктів пропуску на кордоні, де можна буде вакцинувати наших робітників», - про це розповідає Томаш Богдевич, який є генеральним директором міжнародної агенції з працевлаштування.

Міністерство охорони здоров’я Польщі розповідає, що отримати вакцинацію у Польщі тепер зможе кожен іноземець: особа, яка має дозвіл на роботу, студент, подружжя та діти іноземців.

Дозвіл на постійне проживання, медична страховка або наявність PESEL для щеплення не є обов'язковими.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні