Фанат ГТА: Грабіжник під час погоні примудрився викрасти дві поліцейські машини. ВІДЕО

0
-3
Фанат ГТА: Грабіжник під час погоні примудрився викрасти дві поліцейські машини. ВІДЕО
33-річний житель штату Флорида викрав поліцейську машину в окрузі Бревард і спробував на ній сховатися, слідуючи по трасі I-95.

Пише U-news.

Його оголосили в розшук, перекрили трасу, підняли в небо вертоліт і незабаром в нього на хвості вже висів кортеж з поліцейських машин.

Але здаватися любитель ГТА явно не збирався. І більш того, примудрився прямо з-під носа поліцейських викрасти другу машину.

Один з переслідувачів наздогнав і протаранив автомобіль викрадача, його розвернуло і відкинуло в кущі.

Здавалося, порушник вже в руках правоохоронців.

Десятки поліцейських, не рахуючи собак, зі зброєю полізли в зарості, щоб витягнути злочинця з машини і закувати в наручники. Але хитрий викрадач уже перебував не в салоні авто, а зачаївся в кущах буквально в декількох метрах від правоохоронців.

Вибравши момент він як чорт із табакерки вискочив із заростей і кинувся до поліцейського позашляховика. У, будь-якому, іншому штаті його, можливо, пристрелили б 10 разів, але не у Флориді. Навіть коли він вже перебував у водійському кріслі поліцейського позашляховика, коп, який стоїть прямо перед ним, не став відкривати вогонь, а дозволив втиснути газ в підлогу і виїхати.

Можливо, гуманні поліцейські просто знали, що діватися викрадачеві нікуди - попереду на трасі вже "постелили" шипи. Пробивши колеса, порушник зупинився і здався. У гонитві ніхто не постраждав.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні