Як дитині пройти адаптацію у літньому таборі: поради вчительки

0
-1
Як дитині пройти адаптацію у літньому таборі: поради вчительки
Дитина, потрапляючи в нову компанію, обов’язково проходить адаптацію. Проте, процес адаптації у кожного проходить по-різному.

Про це повідомляє LeMonade.

Марія Макодзеба, яка є вчителькою математики каже, що період адаптації дитини може тривати від двох-трьох діб до тижня.

Також вона розповідає, як дитині пройти адаптацію у перші дні літнього табору.

«Коли починається табір, починаються нові знайомства, зустрічі і нові правила. Буває ти їдеш з друзями, але часто ми не маємо знайомих навколо. І коли тебе ніхто не знає це чудова можливість проявити свої найкращі якості, активно брати участь в оформлені кімнати, підготовці презентації своєї групи та спробувати себе у нових ролях. Точно не можна сидіти в сторонці і спостерігати, бо так отримуєш менше задоволення”, — розповідає Марія.

Педагогиня каже, що не варто, постійно бути з дитиною на зв’язку, адже це буде її відволікати і вона може пропустити багато цікавого. Достатньо буде лиш раз в день мати з дитиною контакт, аби знати, що у неї все добре.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні