--> Стилісти TM HELENA рекомендують в 2021 більше жіночності, або як вибрати сукню.* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стилісти TM HELENA рекомендують в 2021 більше жіночності, або як вибрати сукню.*

0
-1
Стилісти TM HELENA рекомендують в 2021 більше жіночності, або як вибрати сукню.*
А й справді, що може більш вдало та тонко підкреслити жіночий силует, ніж красива сукня. В активному ритмі сьогодення слабка половина, часто нехтує цим головним та особливим козирем, приховуючи свою привабливість за практичними джинсами, зручними та строгими брюками та діловими жакетами. В цьому немає нічого поганого, особливо якщо ви почуваєтесь зручно і комфортно саме в такому одязі. Але жіночі сукні – це особлива історія і вона неодмінно, повинна бути присутньою в шафі кожної модниці.

Вони можуть бути, як діловими, так і вечірніми, для повсякденного образу на роботу, або для виходу на пляж. Головна задача – вдало підібрати фасон, тканину та колір. До прикладу, для бізнес-зустрічі доречною буде сукня в однотонному стриманому кольорі, будь то бежевий, сірий, синій або чорний. Крій має не надто облягати фігуру, а лінія декольте та верхня частини рук мають бути закритими. Любителькам принтів, в такому випадку, варто звернути увагу на контрастну тонку смужку, чи варіанти з «клітинкою».



Якщо ж дрес-код не на стільки вимогливий, для офісного варіанту чудово підійдуть сукні-сорочки також в монохромному забарвленні, або ж вироби з ненав’язливим дрібним принтом «в горохи» чи квіти. Діловий сарафан, беззаперечно. справиться з задачею створити привабливий стриманий образ для робочих буднів. Екземпляри в білих, нюдових, синіх відтінках ідеально доповнять базовий літній гардероб сучасної леді.



Ну і як же обійтися без вишуканих та яскравих суконь?! Адже саме вони являються однією із найвдаліших відповідей на питання – що одягнути на святковий захід або на романтичне побачення. Безсумнівний must have у списку універсальних речей – маленька чорна сукня. Вона пасує практично усім красуням і на будь яку подію, головне завдання – вдало обрати фасон. А для тих дівчат, які хочуть бути поміченими і не бояться сміливих викликів варто підібрати модель в червоному кольорі. Романтичність та мрійливість натури тонко підкреслить мереживо. З якого може бути виконана вся сукня, або ж її деталі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні