У Княгининку затримали контрабанду з сигаретами. ФОТО

1
5
У Княгининку затримали контрабанду з сигаретами. ФОТО
В ході досудового розслідування співробітниками правоохоронних органів затримано авто з великою партією фальсифікованих тютюнових виробів.

Про це повідомляє Державна Фіксальна служба у Волинській області.

Правоохоронці відстежили маршрут та затримали вантажний автомобіль у селі Княгининок Луцького району. Автомобіль незаконно перевозив фальсифіковані тютюнові вироби.

За результатами проведення огляду автомобіля Рено, виявлено майже 13 000 пачок тютюнових виробів без акцизних марок. Весь незаконний товар та транспортний засіб вилучено. Вартість вилученого майна становить майже 1 мільйон гривень.

В ході досудового розслідування встановлено, що тютюнові вироби потрапили на територію області з іншого регіону України за допомогою відомої кур’єрської служби.

Наразі проводяться слідчі дії. Також вирішується питання про арешт вилучених товарів та проведення відповідних експертиз.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так звісно це неприпустимо підакцизні товари як хтіти так возити і збувати, АЛЕ де затримання по наркотиках і їх збувачів" закладчиках", шановні ви окозамилюванням не займайтеся, потрібні результати по наркозакладчикам і "баригам"!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні