Які секрети приховує Місяць

1
6
Які секрети приховує Місяць
Місяць знаходиться відносно близько до Землі, але все ще залишається таємницею.

Про це пише Голос.

Ще в 1935 році астроном Френсіс Бейлі допустив, що на Місяці хтось живе. Він зауважив, що в одному з кратерів є світло незрозумілого походження. Пізніше такі ж відомості озвучували і астрономи NASA. Учасник місії «Аполлон-11» Базз Олдрін ділився, що спостерігав на поверхні супутника мерехтіння та спалахи.

Український радіоастроном Андрій Архипов вважає, що Місяць - створений штучним шляхом об'єкт, який вже протягом багатьох років служить базою для кораблів представників позаземних цивілізацій. Дивна активність на супутнику фіксується і перед аваріями за участю космічних апаратів, там з'являється світло або загадкові «чорні смуги».

За своїми розмірами Місяць вдвічі менший, ніж Марс і в теорії міг би бути самостійною планетою. Деякі вчені заявляють, що тяжіння Землі недостатньо для того, аби утримати настільки велике небесне тіло, проте супутник продовжує залишатися на своєму місці. Форма у Місяця майже ідеальна, особливо з огляду на те, що сформувалася вона внаслідок зіткнення Землі з іншою планетою.

Експерти говорять, що всередині, Місяць може бути порожнім. Деякі вчені припускають, що там ховаються «порожнечі», що сформувалися природним чином. Конспірологи ж наполягають, що насправді всередині супутника ховається створене штучним шляхом середовище, тобто окреме місто, звідки вилітають «літаючі тарілки».

На це вказує те, що НЛО з’являється на фото поруч з Місяцем. Також астронавти фіксували на поверхні сліди невідомого транспорту. Звучать і версії, що в минулому супутник був місцем проживання цивілізації, яка давно припинила своє існування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, розповідають про відкриті планети за десятки світлових років від Землі, а тут Місяць під боком суцільна загадка.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні