Атмосферне Свято Морозива у Луцьку: як це було. ФОТО*

0
12
Атмосферне Свято Морозива у Луцьку: як це було. ФОТО*
У Луцьку, 23 травня, на Театральному майдані відбулося Свято Морозива, яке щороку організовує компанія «Рудь». На свято приходять тисячі задоволених відвідувачів.

Тетяна Хомяк, яка є координатором проекту свята морозива розповідає, що проект проводиться вже 16-тий рік поспіль. Лиш минулого року, через карантин, ця традиція перервалась.

«Для нас це ще більше показало, наскільки важливе живе спілкування і наскільки важливо приділяти увагу і час своїм близьким, дітям», - зазначає Тетяна.

Також координаторка розповідає, що ідея створення проекту виникла колегіально, тому що дуже хотілося зробити сімейне свято.

Цьогоріч в містечку морозива багато новинок. Нові фотозони й цікаві ігри для дітей. Також, дуже багато нових смаків морозива.

«У цьому році ми зробили квест-форму для дітей. Це не для того, аби ускладнити, а для того, аби зацікавити. Ми не знали, як дітки відреагують на це, але бачимо, що вони просто у захваті», - з посмішкою розповідає Тетяна Хомяк.

Також Тетяна каже, що у цьому році було дуже складно організувати проект після дворічної перерви. Для того, щоб дотриматися всіх карантинних вимог, намети розтягнули по всій території.

«Дуже хвилююче свято. Ми цього річ почали свято саме з Луцька. Це вже не перший рік, що ми починаємо свято з Луцька. Сьогодні це старт після двохрічної перерви», - каже Тетяна.

На свято приходять і діти і батьки. Відвідувачі розповідають, що вже не вперше відвідують свято морозива і їм дуже подобається. Задоволені батьки зазначають, що саме у цьому році панує чудова атмосфера, яка робить свято ще кращим.

«Найбільше цього року запам’яталось те, що з’явилися нові смаки морозива і звичайно атмосфера», - розповідає лучанка, яка прийшла на свято морозива зі своєю сім’єю.











Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні