Звички які вбивають смартфон

1
-2
Звички які вбивають смартфон
Кожен користувач смартфона хоче, аби його гаджет працював якомога довше. При цьому, люди часто не помічають, як власноруч прискорюють старіння пристрою.

Про це пише GSMinfo.

Неправильна зарядка
Більшість користувачів думають, що найправильніше розряджати телефон повністю, а потім заряджати акумулятор до 100%. Це велика помилка. Аби продовжити термін служби, варто підтримувати заряд батареї від 20% до 80%.

Використання під час зарядки
Нагрівання батареї – ще один ворог смартфона. Проте, користувачів це не бентежить. Вони навіть після підключення до зарядного пристрою продовжують користуватися гаджетом, що прискорює знос батареї. Нічого страшного не станеться, якщо під час заряджання ви відповісте на смс. Проте не варто захоплюватися іграми, ютубом та тік током.

Неакуратна експлуатація
Смартфонами, як і будь-якою іншою технікою, варто користуватися дуже обережно. Не потрібно кидати телефон, носити його разом із ключами в кармані, діставати на морозі і думати, що все минеться. Якщо нехтувати цими порадами, можна бути впевненим, що телефон довго не протягне.

Відкладання оновлень
Не встановлювати оновлення немає жодного приводу. Тому не варто кожен раз відкладати оновлення операційної системи і безпеки. Вони оптимізують роботу пристрою, що дозволяє смартфону працювати довше.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оновлення програм часто додатково навантажуть процесор, оперативку. Так що тут теж треба з "розумом" підходити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні