--> Влад Яма роздягнув партнерку перед глядачами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Влад Яма роздягнув партнерку перед глядачами

1
-5
Влад Яма роздягнув партнерку перед глядачами
Хореограф Влад Яма розповів про делікатну ситуацію, яка трапилась із ним під час виступу у Запоріжжі.

Іторією поділився за лаштунками проєкту Improv Live Show на "Новому каналі".

На той час танцюрист брав участь у шоу-програмі в ресторані. Якось у вихідні один з хлопців захворів і Яму попросили вивчити пару номерів, щоб замінити його.

"Ми з колегою піднімали партнерку над собою. У такій собі позі "Ісуса Христа" – з розкинутими руками. І от, під час цього, верхньою частиною свого костюму вона чіпляється за мій", - поділився Яма і відзначив, що нічого не відчув.

"Спокійно підняли її над головою, зробили кілька повільних обертів під музику. Дивлюся на глядачів і розумію, що вони якось дивно реагують – чимось вражені. Виявилося, що верх костюму партнерки повністю злетів, і ми її обертали з голими грудьми. Самі цього не бачили, але глядачам було цікаво", - додав хореограф.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І вони вдали ніби це так задумано.)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні