--> Як охолодити тіло влітку: 5 порад | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як охолодити тіло влітку: 5 порад

0
-4
Як охолодити тіло влітку: 5 порад
Коли стовпчик териометра підіймається вверх, хочеться охолодити тіло. Адже іноді, висока температура призводить до млості та нестачі сил.

Про це пишуть Новини info.

Ось, для прикладу, декілька порад, як можна понизити високу температуру тіла у жарку погоду.

Потримайте зап'ястя під крижаною водою 30 секунд
Такий спосіб активно і моментально знизить температуру крові, яка потім буде циркулювати і охолоджувати все тіло ще протягом години

Покладіть холодний компрес на шию
Цікавий факт: область мозку, яка сприймає і регулює температуру тіла, розташована практично біля основи шиї. Охолодіть це місце вологим рушником, шматочком льоду або будь-яким іншим способом. Таким чином ви зможете обдурити весь організм, відчувши, що тіло стало прохолодніше, ніж є насправді.

Пийте більше води і менше кави
Буде не зайвим нагадати, що коли температура за вікном стає дійсно екстремально високою, ви виділяєте більше поту, але не завжди це помічаєте. Дуже важливо уникати зневоднення і кофеїнових напоїв, адже вони швидко виводять рідину і перешкоджають зволоженню.

Використовуйте охолоджуючий спрей
Зробити простий охолоджуючий спрей можна самому. Досить змішати одну частину гелю алое-вера і три частини холодної води в невеликій пляшці з розпилювачем. Алое охолоджує шкіру на 5 градусів.

Покладіть фрукти в холодильник
Відмінний варіант заміни морозива - холодні фрукти та ягоди. Спекотна погода може змусити нас зайвий раз потягнутися за морозивом. Замість цього заморожені фрукти допоможуть вам охолонути куди менш калорійним і більш здоровим способом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні