Зеленський підписав закон: тепер зареєструвати шлюб буде ще простіше

1
5
Зеленський підписав закон: тепер зареєструвати шлюб буде ще простіше
Президент Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення права громадян на доступ до державної реєстрації актів цивільного стану в зв'язку з укрупненням територіальних громад», який Верховна Рада прийняла 29 квітня 2021 року.

Про це повідомляють на сайті Президента.
Документ спрощує доступ до отримання адміністративних послуг, таких як: державна реєстрація народження, шлюбу, або смерті. Такі нововведення були прийняті в умовах укрупнення територіальних громад.

Підписаний Президентом закон наділяє повноваженнями державної реєстрації актів цивільного стану виконавчі органи всіх міських рад та відповідні відділи міських управлінь юстиції в усіх містах.

Таким чином усуваються негативні наслідки територіальних громад. Всі територіальні громади отримають однакові повноваження в сфері державної реєстрації актів цивільного стану і зможуть забезпечувати важливі потреби своїх жителів. Зокрема збережуть доступність і швидке надання послуг.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гіві, ті знаєшь как тяжєльо патєрять жену. Знаю, Гогі, ето практічєскі нєвазможно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні