Дізнатися все про пенсію тепер можна онлайн: як це зробити

1
-5
Дізнатися все про пенсію тепер можна онлайн: як це зробити
Пенсійний фонд розповідає про те, що багато українських пенсіонерів мають право на підвищення пенсій. І розрахувати розмір пенсійних виплат можна не виходячи з дому, тому що нинішні онлайн технології варті більшого, ніж їм приписують.

Про це пише GSMinfo.

Щоб дізнатися, яку пенсію вам мають платити, зовсім не обов’язково стояти в довжелезних чергах Пенсійного фонду. Це можна зробити сидячи вдома і прямо через інтернет. Для прикладу, можна зайти на сайт електронних послуг за номером телефону, або ж за номером банківської картки.

В особистому кабінеті на веб-сайті в меню зліва є пункт «Моя пенсія». Натиснувши на цей пункт ви зможете побачити все про свою пенсію, яка призначена вам державою. Наприклад, там будуть такі пункти: розмір пенсії; вид пенсії; термін, на який її призначено; дату останньої виплати та її суму.

Крім цього, в розділі «Моя пенсія» на порталі Пенсійного фонду можна дізнатися і реквізити пенсії. До реквізитів відноситься: спосіб виплати; назва банку та розрахунковий рахунок, на який приходить пенсія.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото *лафа* привалила,банківським шахраям,не напрягаючись можна все дізнатися все про пенса,навіть банк через який йдуть пенсійні виплати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні